فهرست مطالب
ایمپلنت سینه مواد مصنوعی طراحی شده برای تقلید کانتور طبیعی و احساس سینه واقعی است. پروتز سینه نیز یک وسیله ای است که پس از عمل جراحی باعث بزرگ شدن سینه میشود. ممکن است جراح شما استفاده از ایمپلنت سینه را برای بهبود شکل و اندازه سینههایتان توصیه کند. به طور معمول، جراح شما ایمپلنت ها را در زیر عضلات قفسه سینه یا بافت سینه در طول جراحی قرار می دهد. ایمپلنت سینه اساسا به بهبود ظاهر و افزایش عزت نفس بیماران کمک می کند. در این مقاله قصد داریم به شما کاملا توضیح دهیم که پروتز سینه چیست.

چرا به ایمپلنت سینه نیاز دارید؟
ممکن است به دلایل زیر نیاز باشد که جراحی پروتز سینه را انجام دهید:
برای افزایش سایز سینه
اندازه ایمپانت سینه متفاوت است و انتخاب سایز پروتز سینه شما اغلب به عوامل مختلفی بستگی دارد. با این حال، شایع ترین دلیلی که ممکن است به انجام جراحی پروتز سینه نیاز داشته باشید، افزایش حجم سینه ها است. محبوب ترین انتخاب ایمپلنت از 300 سی سی تا 350 سی سی است. اما برخی از زنان ممکن است ایمپلنت های بزرگ از 400 سی سی و بالاتر را ترجیح دهند.
برای کاهش حجم سینه
برخی از زنان برای کاهش سایز و حجم سینه های طبیعی خود، از پروتز سینه های کوچک استفاده می کنند. این مورد ممکن است پس از کاهش وزن یا بارداری ضروری شود. ایمپلنت های کوچک می توانند از 150 سی سی تا 200 سی سی باشند.
تعویض ایمپلنت
تعویض پروتز سینه ممکن است پس از مدتی طولانی ضروری شود. جایگزینی مجموعه ای از ایمپلنت ها با دیگری غیرعادی نیست، اما برای جلوگیری از پارگی ایمپلنت های قدیمی یا اصلاح بیشتر و بهبود ظاهر فیزیکی شما ضروری است.
برای ایجاد تعادل در سینه های نامتقارن
اگر سینه های نامتقارن دارید، پروتز سینه می تواند به حل مشکل شما نامتغارنی سینه شما کمک کند و از اینکه سینه های شما یکنواخت است، لذت ببرید.
انواع مختلف ایمپلنت سینه چیست؟
انواع مختلفی از پروتز سینه وجود دارد که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال، رایج ترین انواع پروتز سینه مواردزیر هستند:
ایمپلنت سینه آب نمکی
لایه بیرونی این پروتز سینه از سیلیکون ساخته شده و با محلول آب نمکی پر شده است. ایمپلنت های سالین ممکن است به صورت ایمپلنت های سینه از قبل پر شده باشند یا ممکن است در طول عمل جراحی پر شوند. ایمپلنت های سینه آب نمکی ممکن است بافت یا صاف باشند و همچنین در تعدادی از اندازه های پروتز سینه وجود داشته باشند.
ایمپلنت سینه سیلیکونی
این نوع پروتز سینه حاوی ژل های سیلیکونی از پیش پر شده است که به ایمپلنت ها حس واقعی سینه را میدهند زیرا ژل های چسبناک و ضخیم تمایل دارند بافت چربی موجود در سینه انسان را تقلید کنند.
ایمپلنت سینه اشکی
این هم یک ایمپلنت ژل مانند با شکل اشک است. ایمپلنتهای مدل اشکی محبوبیت بیشتری به نسبت باقی ایمپلنت ها دارند زیرا هم شکل و هم ساختار خود را بهتر از ایمپلنتهای سیلیکونی یا سالین حفظ میکنند.
چرا پروتز سینه سیلیکونی تقاضای بالایی دارند؟
کاشت سینه سیلیکونی در جراحی کاشت سینه به دلایل زیر بسیار محبوب است:
- پروتز سینه سیلیکونی زمانی که توسط جراح واجد شرایط نصب شود ظاهری بسیار طبیعی دارد.
- پروتز سینه سیلیکونی حس طبیعی را در هنگام لمس کردن، ایجاد می کند.
- ایمپلنت های سیلیکونی می توانند ظاهر فیزیکی شما را با افزایش اندازه، حجم و شکل سینه شما بهبود بخشند.
- ایمپلنت های سیلیکونی می توانند از 10 تا 20 سال دوام بیاورند.
ماندگاری ایمپلنت سینه چقدر است؟
از لحظه ای که پروتز سینه جای گذاری می شود، خطر پارگی سینه سالانه یک درصد افزایش می یابد. ایمپلنتهای سینه میتوانند برای مدت طولانی دوام بیاورند. به طور متوسط، ایمپلنت های شما باید بین 10 تا 20 سال دوام بیاورند، مشروط بر اینکه توسط جراحان واجد شرایط جای گذاری شوند.
عوارض ایمپلنت سینه
پس از جراحی پروتز سینه، می توانید کمی تورم و درد در اطراف ناحیه سینه خود داشته باشید. همچنین ممکن است زخم و کبودی در آن ناحیه را نیز تجربه کنید. با این حال، اسکارهای پروتز سینه اغلب پس از مدتی محو می شوند، اما جای زخم به طور کامل ناپدید نمی شود. سایر عوارض پروتز سینه ممکن است شامل تب خفیف، سردرد، درد و خارش باشد.
دوره نقاهت پروتز سینه
پس از جراحی، انتظار می رود که در خانه به سرعت بهبود پیدا کنید. برای کمک به حمایت و قرارگیری مناسب ایمپلنت های سینه، باید یک بانداژ فشاری یا در عوض یک سوتین ورزشی استفاده کنید. به طور معمول، جدول زمانی بهبودی شما می تواند بین شش تا هشت هفته بدون هیچ گونه عارضه ای باشد. از شما انتظار می رود که در این مدت مراقبت خوبی از خود داشته باشید و تمام قرار ملاقات های بعدی برنامه ریزی شده را با جراح خود بروید و همچنین به دستورالعمل های پزشک خود برای مراقبت های بعد از پروتز سینه در خانه، عمل کنید.
0 دیدگاه