دکتر آرمان انقطاع » پروتز سینه و بارداری؛ 0 تا 100 نکات مهم
مدت زمان مطالعه ۵ دقیقه

پروتز سینه و بارداری؛ 0 تا 100 نکات مهم

فهرست مطالب

پروتز سینه در بارداری هیچ خطری برای کودک ندارد. تنها نگرانی ممکن است تغییر شکل و حجم سینه ها در دوران بارداری باشد. بارداری یک رویداد مهم در زندگی زنان است زیرا در بدن زن تغییرات زیادی اعمال می شود. زنانی که مایل به انجام پروتز سینه هستند و قصد باردار شدن دارند یا قبلاً زایمان کرده اند با مشکلات متعددی روبرو هستند. به همین دلیل در این مقاله به بررسی نکات مهم در خصوص پروتز سینه و بارداری می‌پردازیم.

روند پروتز سینه و بارداری

روند پروتز سینه و بارداری چگونه است؟

پروتز سینه قبل از بارداری

توجه داشته باشید که این روش بر روند بارداری طبیعی تأثیر نمی گذارد زیرا سینه ها مستقل از ایمپلنت سینه تکامل می یابند. با این حال بدن در این دوران به خصوص از نظر وزن تغییر می کند. همچنین پوست پس از این تغییرات تحت کشش قرار می گیرد. حجم سینه در طول بارداری افزایش می یابد و به تدریج پس از زایمان تخلیه می شود. سپس بهتر است بین شش ماه تا یک سال قبل از بارداری منتظر بمانید تا نتیجه عمل ثابت شود و روند بهبودی به پایان برسد.

پروتز سینه بعد از بارداری

پس از زایمان، بسته به اینکه زن شیر می‌دهد یا نه، سینه‌ها به تغییر شکل و حجم خود ادامه می‌دهند. افتادگی پوست اغلب در این دوره اتفاق می‌افتد که برخی از بیماران تصمیم به انجام جراحی پروتز سینه می گیرند. شش ماه پس از زایمان، بسته به کیفیت پوست می‌توانید پروتز سینه را انجام دهید. ایمپلنت سینه هیچ خطری در قبل، در حین و بعد از بارداری ایجاد نمی‌کنند.

این که آیا قبلاً پروتز سینه کرده اید یا بعد از بارداری خود به انجام آن فکر می کنید، احتمالاً سؤالات زیادی را برای شما پیش می آورد. برای کمک به شما برخی از متداول‌ترین سوالات را در ادامه آورده ایم و پاسخ کاملی به آنها داده ایم. لطفاً توجه داشته باشید که این فقط یک راهنمای کلی است و همیشه باید در مورد شرایط شخصی خود با یک متخصص جراحی پلاستیک مشورت کنید.

آیا انجام پروتز سینه و بارداری ممکن است؟

انجام پروتز سینه و بارداری

قابل درک است که زنان باردار (یا در اقدام برای بچه دار شدن) نگران تأثیرات احتمالی پروتز سینه بر بدن خود و سلامت فرزند در داخل رحم خود هستند. با توجه به گفته برخی از جراحان پلاستیک ایمپلنت سینه تاثیری بر بارداری ندارد. آنهایی که قبلا پروتز سینه انجام داده‌اند می توانند باردار شوند و با خیال راحت بچه به دنیا بیاورند.

با این حال، هر بدن منحصر به فرد است و ممکن است تغییرات مشخصی را تجربه کند. در طول بارداری، بافت سینه و پوست ممکن است تغییر کند، شل یا سفت تر شود. این اتفاق می تواند صرف نظر از وجود یا عدم وجود ایمپلنت رخ دهد.

برای کاهش این اثر، به زنان توصیه می شود که سبک زندگی سالمی داشته باشند و از افزایش وزن بیش از حد خودداری کنند. این می تواند به کاهش میزان کشش بافت سینه کمک کند و هرگونه افتادگی سینه پس از بارداری را محدود کند. ضروری است که در مورد این موضوع به روز باشید و با پزشک خود در مورد خطرات احتمالی ایمپلنت سینه در دوران بارداری صحبت کنید.

پروتز سینه در بارداری چه خطراتی دارد؟

همان طور که در بالا گفته شد جراحی پروتز هیچ خطری برای کودک ندارد. تنها نگرانی ممکن است تغییر شکل و حجم سینه ها در دوران بارداری باشد. پروتزها، سینه ها را در این دوره ثابت نگه می دارند و خطر افتادگی بعد از زایمان را کاهش می دهند.

خطرات روند پروتز سینه و بارداری

اگر ایمپلنت سیلیکونی در دوران بارداری پاره شود، چه می شود؟ سیلیکون مورد استفاده در پروتزهای سینه جدید بسیار منسجم است و در صورت پارگی، خطر انتشار آن به داخل بدن، به حداقل می رسد. بنابراین خطری هم برای مادر و هم برای نوزاد وجود ندارد.

آیا نیاز به برداشتن پروتز سینه قبل از بارداری دارم؟

زنانی که پروتز سینه دارند به طور قابل درک می خواهند بدانند که آیا قبل از باردار شدن نیاز به برداشتن آن دارند یا خیر. در حال حاضر هیچ توصیه پزشکی مبنی بر اینکه پروتز سینه باید قبل از بارداری برداشته شود وجود ندارد.

با این حال، اگر با برداشتن آنها احساس راحتی بیشتری می کنید، این کار باید قبل از بارداری انجام شود. لطفا توجه داشته باشید که اگر در حال حاضر باردار هستید، هیچ نوع جراحی پلاستیک توصیه نمی شود. این به دلیل خطرات بیهوشی و عوارض احتمالی پس از بهبودی (مانند عفونت یا لخته شدن خون) است. بی خطرترین کار این است که ایمپلنت های سینه خود را بعد از بارداری یا حداقل شش ماه بعد از زایمان درآورید.

آیا پروتز سینه و بارداری موجب افتادگی می‌شود؟

برخی از سؤالات رایج دیگر از زنانی که پروتز سینه را انجام داده اند این است که “ایمپلنت سینه بعد از بارداری چگونه به نظر می رسد؟” و “آیا ایمپلنت سینه بعد از بارداری آویزان می شود؟”

هورمون ها، تولید شیر (شیردهی) و افزایش وزن‌ باعث کشیدگی پوست می‌شود، که پس از بازگشت سینه‌ها به اندازه قبل از بارداری، می‌تواند آویزان شود. افتادگی سینه می تواند برای مادران دارای ایمپلنت کمتر از آنهایی که سینه های طبیعی دارند قابل توجه باشد، اما بزرگ کردن از اثر کششی بارداری بر بافت سینه جلوگیری نمی کند. برای کاهش ظاهر افتادگی ایمپلنت‌های سینه پس از بارداری، برخی از زنان ممکن است روش لیفت سینه را انتخاب کنند یا برای پر کردن بافت شل سینه، ایمپلنت‌های بزرگ‌تری جایگزین کنند.

نتیجه‌گیری

در این مقاله درباره پروتز سینه و بارداری صحبت کردیم. مشورت با پزشک قبل از انجام عمل، به ویژه برای زنانی که قصد بارداری در آینده را دارند، بسیار حیاتی است. پزشک می‌تواند به طور دقیق‌تر در مورد تأثیرات احتمالی بارداری بعد از پروتز سینه توضیح دهد و راهنمایی‌های لازم را برای مراقبت از سینه‌ها و سلامتی در این دوره ارائه کند.

دکتر آرمان انقطاع

دکتر آرمان انقطاع

فوق تخصص جراحی پلاستیک فوق تخصص جراحی پلاستیک از دانشگاه تهران، دارای دو بورد فوق تخصصی و تخصصی از دانشگاه تهران، نفر اول کشور در آزمون بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک از دانشگاه تهران، رتبه اول دانشکده پزشکی، با بیش از 14سال سابقه جراحی و عمل های موفق، عضو بنیاد ملی نخبگان، عضو هیئت علمی سابق دانشگاه تهران، عضو فعال انجمن جراحان پلاستیک ایران، عضو انجمن جراحان ایران است. از جمله خدماتی که دکتر انقطاع ارائه می دهند عبارتند از: جراحی بینی، جراحی ترمیمی بینی، بلفاروپلاستی، ابدومینوپلاستی، پیکرتراشی، لیپوماتیک، لیفت اندوسکوپی صورت، تزریق چربی و....
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پروتز سینه مدل اشکی؛ فواید و نحوه استفاده از آن

پروتز سینه مدل اشکی؛ فواید و نحوه استفاده از آن

پروتز سینه مدل اشکی یکی از روش‌های پیشرفته پروتز سینه در زمینه زیبایی و بهبود ظاهر بدن است. پروتزهای مدل اشکی برعکس پروتزهای گرد، ظاهری طبیعی دارند و شکل آنها متناسب با آناتومی بدن طراحی شده؛...

ورم بعد از عمل پروتز سینه؛ نکاتی که باید بدانید!

ورم بعد از عمل پروتز سینه؛ نکاتی که باید بدانید!

ورم بعد ازعمل پروتز سینه یکی از عوارض معمول پس از جراحی است که به عنوان جوانب طبیعی شناخته می‌شود و در دوره نقاهت ایجاد می‌شود. در  اکثر موارد تورم با گذر زمان کاهش می‌یابد، اما ممکن است به مدت چند...

محل قرارگیری پروتز سینه؛ انتخاب محل مناسب

محل قرارگیری پروتز سینه؛ انتخاب محل مناسب

محل قرارگیری پروتز سینه، یکی از جنبه‌های اصلی در دستیابی به نتایج مطلوب و بهبودی صحیح اهمیت زیادی دارد. تعیین جای قرار دادن ایمپلنت در زیر عضله قفسه سینه (زیر عضلانی) یا بالای آن، پشت بافت پستان...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *