دکتر آرمان انقطاع » آیا پروتز سینه بعد از شیردهی امکان پذیر است یا خیر؟!
مدت زمان مطالعه ۱۱ دقیقه

آیا پروتز سینه بعد از شیردهی امکان پذیر است یا خیر؟!

فهرست مطالب

پروتز سینه بعد از شیردهی امکان پذیر است؟ بارداری به عنوان یکی از قوی‌ترین تجربیات برای زنان، هم از نظر جسمی و هم از نظر عاطفی در نظر گرفته می‌شود. این دوره ویژه برای زنان شیرده تمدید می شود. دوره تغییرات قابل توجهی در بدن و سینه از جمله تغییر حجم، کشیدگی پوست و خاصیت ارتجاعی آن است. این تغییرات ممکن است اثرات بلندمدت زیبایی بر روی سینه داشته باشد، مانند کاهش حجم و افتادگی، که در ماه‌ها و سال‌های بعد برجسته‌تر می‌شود.

زیبایی یک مفهوم فردی است و در حالی که برخی از زنان ظاهر پس از زایمان خود را می پذیرند، برخی دیگر ممکن است احساس کنند که بر عزت نفس و اعتماد به نفس آنها تأثیر منفی می گذارد. جراحان پلاستیک اغلب این سوال را می شنوند که “آیا می توان با پروتز سینه شیر داد؟” و در حالی که برخی از زنان ممکن است مشکلاتی را تجربه کنند، اکثریت متوجه خواهند شد که ایمپلنت ها بر توانایی آنها برای شیر دادن تأثیر نمی گذارد. این به این دلیل است که ایمپلنت ها در زیر غده شیر دهی سینه قرار می گیرند، بنابراین مجاری شیر را مختل نمی کنند.

با این حال، برخی از ایمپلنت ها از طریق نوک پستان و آرئول وارد می شوند که می تواند به مجاری آسیب برساند و احتمالاً باعث کاهش مقدار شیر می شود. روش‌های دیگر مانند گذاشتن ایمپلنت در طریق زیر سینه یا زیر بغل نباید هیچ تاثیری بر توانایی زن برای شیر دادن داشته باشد. بنابراین مهم است که در مورد روش‌های مختلف کاشت ایمپلنت سینه در صورتی که بچه دار نشده‌اید، یا اگر قصد بچه دار شدن دارید، صحبت کنید.

در حالی که ورزش و رژیم غذایی سالم می تواند به شما کمک کند بدنی سالم پس از زایمان را از سر بگیرید، اما همچنان ممکن است متوجه افتادگی یا کاهش حجم سینه های خود شوید.

جوانسازی سینه یک اصطلاح کلی برای تمام روش هایی است که برای جوان سازی سینه هایی طراحی شده اند که به دلیل افزایش سن، بارداری یا شیردهی ظاهر جوانی خود را از دست داده اند.

شیردهی چگونه بر سینه های شما تأثیر می گذارد

همه ما می دانیم که بارداری باعث بزرگ شدن ناحیه شکم می شود، اغلب می شنویم که موها و ناخن ها زیبا می شوند و پوست شما در دوران بارداری درخشان می شود. اما سینه ها چطور؟

سینه های شما در دوران بارداری و شیردهی دچار تغییرات مختلفی می شود. در واقع، افزایش اندازه سینه معمولاً یکی از اولین علائم بارداری است. جدول زمانی سریع بارداری به شرح زیر است:

سه ماهه اول (هفته 1 تا هفته 12)سینه های شما به دلیل تغییرات در سطح استروژن و پروژسترون شما بزرگ می شود. سینه های شما ممکن است در این زمان حساس و دردناک شوند.
سه ماهه دوم (هفته 13 تا 27)سینه های شما برای شروع تولید شیر آغوز آماده می شود و حتی ممکن است مقداری از آن آغوز نشت کند (نگران نباشید، کاملا طبیعی است!)
سه ماهه سوم (از هفته 28 تا زایمان)نوک سینه ها و سینه های شما با آماده شدن برای شیردهی بزرگتر می شوند.

همانطور که بارداری شما پیشرفت می کند، نوک سینه ها و آرئول (ناحیه اطراف نوک سینه ها) به تدریج تیره تر می شوند. وقتی کودک شما به دنیا می‌آید، سینه‌های شما بزرگ می‌مانند زیرا به تولید شیر مادر برای شیردهی ادامه می‌دهند. هنگامی که شیردهی را متوقف می کنید، سینه های شما می توانند به اندازه و شکل اصلی خود برگردند یا می توانند بزرگتر بمانند در حالی که پوست مقداری خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد. تغییرات دائمی را می توان با عوامل زیادی تعیین کرد، از جمله:

  • ژنتیک
  • مدت زمانی که شیر می دهید
  • نوسانات وزن در دوران بارداری و بعد از آن

نوک سینه های شما ممکن است به اندازه و شکل اصلی خود برگردند یا نشوند، اما پس از توقف شیردهی به مرور زمان رنگ آنها روشن تر می شود.

چه نوع گزینه هایی برای جوانسازی سینه وجود دارد؟

محبوب ترین روش ها برای جوان سازی سینه لیفت سینه، پروتز سینه یا ترکیبی از هر دو است. همه جراحی ها می توانند به طرز چشمگیری ظاهر سینه های پس از زایمان را که ممکن است آویزان یا “خالی” به نظر برسند، بهبود بخشند.

در طول لیفت سینه، جراح بافت طبیعی سینه را بلند کرده، کانتور و تغییر شکل می دهد. ظاهر نهایی سفت تر خواهد بود و حالت جوان تری خواهد داشت. جراح شما همچنین پوست اضافی را برمی دارد و در صورت نیاز نوک پستان و آرئول را تغییر می دهد. لیفت سینه به تنهایی سایز سینه ها را افزایش نمی دهد.

پروتز سینه اندازه سینه های شما را بزرگ می کند و لیفت ظریفی را ایجاد می کند. می توان آن را با تزریق چربی، گذاشتن ایمپلنت سینه یا ترکیبی از هر دو انجام داد.

پیدا کردن ایمپلنت سینه مناسب برای جوانسازی سینه یک تصمیم کاملا شخصی است. برخی از بیماران خواهان بهبودی ظریف هستند، در حالی که برخی دیگر طرح ریزی و حجم بیشتری را ترجیح می دهند. مهم نیست که چه سبکی را انتخاب می کنید، یکی از گزینه هایی که ممکن است در نظر بگیرید، ایمپلنت های سینه سبک وزن هستند.

پروتز سینه بعد از شیردهی

بارداری بدن را تغییر می دهد و بسیاری از زنان گزارش می دهند که اندازه سینه در دوران بارداری افزایش یافته است که می تواند پس از پایان شیردهی، شل شوند. در نتیجه زمانی که سینه ها به اندازه قبل از بارداری خود باز می گردند، افتادگی ایجاد می شود. بنابراین تعداد زیادی از مادران به فکر پروتز سینه بعد از شیردهی هستند.

جوانسازی سینه پس از شیردهی معمولاً دو روش متفاوت دارد. برخی از زنان ترجیح می دهند سینه های طبیعی خود را تغییر دهند. به این حالت “ماستوپکسی” یا بالا بردن سینه گفته می شود. این روش شامل برداشتن هر گونه پوست اضافی و همچنین سفت کردن بافت سینه است.

پروتز سینه بعد از شیردهی
پروتز سینه بعد از شیردهی

سایر زنان ممکن است پس از بارداری و شیردهی از پروتز سینه استفاده کنند. این معمولاً برای پر کردن بافت افتادگی سینه ایجاد شده است. کسانی که ایمپلنت‌های موجود دارند ممکن است جراحی لیفت سینه انجام دهند یا ایمپلنت‌های جدیدی را جایگزین کنند. در حالی که هیچ مدرکی مبنی بر تغییر ایمپلنت‌های سینه پس از شیردهی وجود ندارد، برخی از زنان ترجیح می‌دهند برای بهبود شکل سینه‌ها و تغییرات حاصل در بافت پوست، ایمپلنت‌های بزرگ‌تر قرار دهند.

زنان اغلب به ما مراجعه می کنند تا بپرسند چه مدت پس از شیردهی برای کاشت ایمپلنت صبر کنیم. برای نتایج طولانی مدت و طبیعی، به مادران توصیه می شود که بین شش تا دوازده ماه پس از پایان شیردهی خود صبر کنند و قبل از انجام عمل لیفت یا پروتز سینه، صبر کنند. همچنین توصیه می شود قبل از انجام عمل پروتز یا لیفت سینه، خانواده خود را تکمیل کنید و دیگر قصد باردار شدن نداشته باشید.

این به این دلیل است که هر بارداری و زمان بعدی شیردهی احتمالاً باعث کشیدگی پوست می‌شود و اثرات جراحی هایی را که ر کرده‌اید، از بین می‌برد. برای بهترین نتایج، مراقبت‌های پس از هر نوع جراحی پستان ضروری است. اگر قصد انجام جراحی سینه، اعم از بزرگ کردن، برداشتن ایمپلنت یا کوچک کردن سینه را دارید، دکتر آرمان انقطاع فوق تخصص پلاستیک و زیبایی می تواند شما راهنمایی کند که کدام گزینه برای شما ایمن تر است.

بارداری و شیردهی می تواند بر سینه های بانوان تأثیر بگذارد. بسیاری از زنان پس از زایمان متوجه می‌شوند که سینه‌هایشان باد کرده و افتاده است و فقط می‌خواهند هر چه زودتر بدن قبل از بارداری خود را داشته باشند. اما، چه مدت باید برای بزرگ کردن سینه بعد از بارداری صبر کرد؟

ایا بعد از پروتز سینه میتوان شیر داد?!

تغذیه با شیر مادر می تواند تجربه ای مفید برای مادران باشد. اما به همان اندازه که یک مادر شیرده ممکن است بخواهد بدن قبل از بارداری خود را به دست آورد، نباید در حالی که هنوز در حال شیردهی هستند عمل پروتز سینه را انجام دهند. توصیه می شود که مادران شیرده 3 تا 6 ماه پس از قطع شیردهی خود برای انجام عمل بزرگ کردن سینه صبر کنند. این به سینه‌ها اجازه می‌دهد تا پس از شیردهی به اندازه واقعی خود برسند و در جایگاه مناسب خود قرار بگیرند.

هنگامی که 3 تا 6 ماه پس از پایان شیردهی صبر کردید، می توانید عمل پروتز سینه را انجام دهید. و حتی اگر در آینده قصد بارداری مجدد را داشته باشید، هنوز هم می توانید شیر بدهید. بزرگ کردن سینه برای شیردهی کاملاً بی خطر است و مادرانی که ممکن است به فکر داشتن و شیردهی فرزندان بیشتری باشند، معمولاً برای جلوگیری از هرگونه تداخل احتمالی با مجاری شیر، یک برش زیر چین سینه برای ایمپلنت سینه انتخاب می کنند.

اگر به نوزاد خود شیر نمی دهید، پروتز سینه را پس از زایمان انجام دهید.

اگر تصمیم به عدم شیردهی دارید یا به دلایل پزشکی نمی توانید این کار را انجام دهید، می توانید خیلی زودتر پس از بارداری عمل بزرگ کردن سینه را انجام دهید. به طور معمول توصیه می شود که مادران شیر نمی‌دهند حدود 3 ماه پس از زایمان منتظر بمانند تا بزرگ کردن سینه را انجام دهند.
این دوره انتظار دو برابر است. اول اینکه حتی اگر قصد شیر دهی نداشته باشید، بدن شما در ابتدا شیر مادر می‌سازد و به زمان نیاز دارید تا بدنتان از این تولید شیر «ته‌نشین» شود.
دوم، توصیه می شود که قبل از انجام یک عمل جراحی پلاستیک، زمانی را برای بهبودی پس از بارداری و زایمان اختصاص دهید.

قبل از انجام عمل پروتز سینه پس از زایمان صبر کنید تا به وزن ایده آل خود نزدیک شوید.

حتی اگر دوره انتظار توصیه شده برای پروتز سینه را رعایت کرده اید، اگر هنوز به طور فعال وزن کم می کنید، ممکن است بخواهید گذاشتن ایمپلنت را به تعویق بیندازید. این به این دلیل است که عمل بزرگ کردن سینه شما به ایجاد یک هیکل متعادل و زیبا از نظر زیبایی شناختی کمک می کند که برای سال های آینده از آن راضی خواهید بود. به عنوان مثال، اگر هنوز چند کیلو با وزن هدف خود فاصله دارید، اما به طور فعال وزن کم می کنید، ممکن است متوجه شوید که پروتزهای سینه ای را انتخاب کرده اید که بزرگتر از آن چیزی است که می خواهید یا در بدن وزن هدف شما طبیعی به نظر نمی رسد.

شیر دادن با ایمپلنت برای شما امکان پذیر است – اما این بستگی به اندازه و محل قرارگیری ایمپلنت ها و نوع جراحی شما دارد. اگر برش ها زیر چین سینه یا از زیر بغل شما باشد، نباید مشکلی در شیردهی داشته باشید. اما اگر برش در اطراف آرئول باشد، ممکن است مشکلاتی داشته باشید زیرا احتمال بریده شدن مجاری شیر وجود دارد.

تا زمانی که شیردهی را امتحان نکنید، هیچ راهی برای دانستن آن وجود ندارد. شما ممکن است بتوانید مقداری از شیر مورد نیاز کودک خود را تولید کنید و سپس با شیرخشک اول شیرخوار تکمیل کنید. بهتر است به پزشک عمومی یا پزشک خود اطلاع دهید که آیا ایمپلنت سینه دارید، تا آنها بتوانند وزن کودک شما را زیر نظر داشته باشند و از دریافت شیر کافی اطمینان حاصل کنند.

عوارض جانبی

ممکن است به دلیل ایمپلنت‌هایتان چند عارضه جانبی داشته باشید، از جمله گرفتگی شدید سینه (زمانی که سینه‌تان سفت و متورم شده). اگر به ورم پستان مبتلا شوید، درد و تب ممکن است کمی بدتر از زنان دیگر باشد. اگر در مورد هر یک از این علائم نگران هستید، با ماما، پزشک متخصص یا پزشک عمومی خود صحبت کنید.

کلام آخر

ایجاد عزت نفس یک هنر است و اعتماد به نفس شما نقش مهمی ایفا می کند. در واقع، یکی از رایج‌ترین دلایلی که خانم‌ها روش‌های جوان‌سازی سینه را انتخاب می‌کنند، برگرداندن اعتماد به نفس و افزایش عزت نفسشان است. مهم است که همیشه در جوانسازی سینه با یک جراح مجرب مشورت کنید.

دکتر آرمان انقطاع

دکتر آرمان انقطاع

فوق تخصص جراحی پلاستیک فوق تخصص جراحی پلاستیک از دانشگاه تهران، دارای دو بورد فوق تخصصی و تخصصی از دانشگاه تهران، نفر اول کشور در آزمون بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک از دانشگاه تهران، رتبه اول دانشکده پزشکی، با بیش از 14سال سابقه جراحی و عمل های موفق، عضو بنیاد ملی نخبگان، عضو هیئت علمی سابق دانشگاه تهران، عضو فعال انجمن جراحان پلاستیک ایران، عضو انجمن جراحان ایران است. از جمله خدماتی که دکتر انقطاع ارائه می دهند عبارتند از: جراحی بینی، جراحی ترمیمی بینی، بلفاروپلاستی، ابدومینوپلاستی، پیکرتراشی، لیپوماتیک، لیفت اندوسکوپی صورت، تزریق چربی و....
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پروتز سینه مدل اشکی؛ فواید و نحوه استفاده از آن

پروتز سینه مدل اشکی؛ فواید و نحوه استفاده از آن

پروتز سینه مدل اشکی یکی از روش‌های پیشرفته پروتز سینه در زمینه زیبایی و بهبود ظاهر بدن است. پروتزهای مدل اشکی برعکس پروتزهای گرد، ظاهری طبیعی دارند و شکل آنها متناسب با آناتومی بدن طراحی شده؛...

ورم بعد از عمل پروتز سینه؛ نکاتی که باید بدانید!

ورم بعد از عمل پروتز سینه؛ نکاتی که باید بدانید!

ورم بعد ازعمل پروتز سینه یکی از عوارض معمول پس از جراحی است که به عنوان جوانب طبیعی شناخته می‌شود و در دوره نقاهت ایجاد می‌شود. در  اکثر موارد تورم با گذر زمان کاهش می‌یابد، اما ممکن است به مدت چند...

محل قرارگیری پروتز سینه؛ انتخاب محل مناسب

محل قرارگیری پروتز سینه؛ انتخاب محل مناسب

محل قرارگیری پروتز سینه، یکی از جنبه‌های اصلی در دستیابی به نتایج مطلوب و بهبودی صحیح اهمیت زیادی دارد. تعیین جای قرار دادن ایمپلنت در زیر عضله قفسه سینه (زیر عضلانی) یا بالای آن، پشت بافت پستان...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *